طرز تهیه کیک مکزیکی

آرد:۳۰۰گرم
شکر:۲۵۰گرم
روغن یا کره:۲۰گرم
تخم مرغ:۸عدد
شیر:۲فنجان
بکینگ پودر:۱قاشق سوپخوری
کاکایو:۶قاشق سوپخوری
وانیل:به مقدار کافی

                                                                                  تهیه کیک مکزیکی

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا نموده، زرده هارو با شکر کره یا روغن مخلوط کرده، آنقدر هم زده تا سفید شود، کاکایو و آرد را مخلوط نموده، آرام آرام به مایه اضافه میکنیم و مرتبا هم زده تا مایه به صورت یکنواخت دراید، پس از ان سفیده ها را جداگانه انقدر هم میزنیم تا کف کند و در اخر سفیده تخم مرغ، دانیل، بکینگ پودر و شیر را مخلوط نموده، بقیه مواد را اضافه میکنیم، سپس دیواره و کف قالب را جرب کرده، مایه را داخل ان میریزیم و روی حرارت ملایم قرار داده روی ان یک سینی زغال افروخته میگذاریم و صبر کرده تا بپزد برای استفاده از فر میتوانیم کیک را به مدت ۶۰ دقیقه در حرارت ۳۸۰ درجه فر قرار میدهیم.