طرز تهیه کروکت برنج فوری

 

طرز پخت کروکت برنج

در سری آموزش از فارسی سرا شما را با نحوه پختن کروکت برنج غذایی خوش طعم و متفاوت، رو به رو می کنیم.امیدواریم این غذا را درست کتید و از مزه خوب آن لذت ببرید .

 موارد لازم برای کروکت برنج :

برنج ۱ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

نمک و زرچوبه مقداری

گوشت یا مرغ چرخ کرده ۲۰۰ گرم

پیاز سرخ کرده ۱ عدد

زرشک ۲ قاشق غذاخوری

کشمش ۱ قاشق غذاخوری (دلخواه)

رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری

جعفری خرد کرده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کروکت برنج :

برنج را مثل کته دم می کنیم و می گذاریم خنک شود. بعد چرخ می کنیم و به آن تخم مرغ، کمی نمک و کمی زردچوبه یا زعفران اضافه می کنیم و خوب با دست ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست بیاید.

در این فاصله هم مواد میانی را آماده می کنیم. گوشت یا مرغ چرخ کرده را با پیاز سرخ کرده کمی زرشک و کشمش و جعفری و رب گوجه، فلفل، نمک و زرچوبه می زنیم.

از مواد برنجی گلوله های کوچک برداشته کف دست صاف کرده از مواد گوشتی داخل آن می گذاریم و به شکل بیضی می پیچیم و بعد داخل روغن داغ که فقط کف تابه را بگیرد سرخ می کنیم.

نکات لازم برای تهیه کروکت برنج :

• لطفا از روغن زیاد استفاده نکنید، چون تمام مواد پخته شده است.

• این غذا بیشتر به عنوان استفاده مفیدتر از برنج باقی مانده از وعده های غذایی قبل کاربرد زیاد دارد.