طرز تهیه پاستای رشته ای کدو سبز

 

طرز تهیه پاستا ممکن است ساده به نظر برسد اما اگر دوست دارید که یک پاستای متفاوت را بپزید باید وقت بیشتری را در نظر بگیرید در مجله آشپزی امروز سعی میکنیم تا طرز پخت پاستا با رشته‌های کدوسبز را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم:

  • ۲ عدد کدو سبز بزرگ
  • یک عدد پیاز خرد شده
  • سه حبه سیر خرد شده
  • دو قاشق چایخوری روغن آووکادو یا روغن نارگیل
  • ۴۵۳ گرم گوشت(گوشت مرغ، بوقلمون، گوشت قرمز)
  • دو پیمانه سس پاستا
  • سه قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • یک بسته اسفناج تازه
  • پنیر کلبه
  • ۳۹۶ گرم لوبیای سفید
  • یک پیمانه آب
  • نمک، فلفل و پنیر پارمسان برای طعم بخشیدن به غذا

:

  1. در ابتدا یک ماهیتابه بردارید و مقداری روغن داخل آن بریزید . اجازه دهید با حرارت متوسط گرم شود. سپس سیر و پیاز را به آن اضافه کنید. به مدت چند دقیقه بپزید و هر از چندگاهی  هم بزنید.   گوشت را به آن اضافه کنید و بپزید.
  2. سس پاستا ، سرکه بالزامیک و اسفناج را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید و اجازه دهید مواد بپزد. سپس پنیر کلبه و لوبیاها را به آن بیفزایید و به آرامی هم بزنید. درب آن را بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزد.
  3. رشته‌های کدو سبز را به آن اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و حرارت را خاموش کنید. اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه در همین حالت باقی بماند. کمی آب به آن اضافه کنید. در نهایت نمک و سایر مواد باقی مانده را اضافه کنید. نوش جان

اطلاعات تغذیه‌ای:

  • کالری: ۳۰۷٫۹
  • چربی کل: ۱۳ گرم
  • کلسترول: ۵۷٫۷ گرم
  • سدیم: ۵۲۸٫۹ میلی گرم
  • کربوهیدرات:۱۸٫۸ گرم
  • فیبر:۴٫۹ گرم
  • پروتئین:۲۸٫۴ گرم