ثبت نام

امکان عضویت غیر فعال است

    صفحه نخست آشپزی طرز تهیه مرغ ترش

طرز تهیه مرغ ترش

ب

مرغ:1عدد
رب انار:50گرم
مغز گردو:250گرم
روغن:250گرم
فلفل و نمک:به مقدارکافی

نحوه ی تهیه مرغ ترش

 

شکم مرغ را خالی کنید، رب انار را با مغر گردو ساییده با فلفل و نمک مخلوط کرده شکم مرغ را با ان پر نموده و در روغن سرخ کنید و بعد مقداری آبپز کنید. البته مقداری از مغز گردو، فلفل و نمک را در آب دیگ ریخته بگذارید جا بیافتد.

  • پست تصادفی
مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید