ثبت نام

امکان عضویت غیر فعال است

    صفحه نخست آشپزی تهیه پیتزا اسپانیایی

تهیه پیتزا اسپانیایی

ب

سینه مرغ:300گرم

گوشت:100گرم

پیاز:100گرم

سوسیس:130گرم

خمیر پیتزا:1/5عدد

ردغن:200گرم

برنج:150گرم

فلفل سبز:2عدد

گوجه فرنگی:300گرم

نمک فلفل و آبلیمو:به مقدار کافی

                

                                                                                پیتزا اسپانیایی     

سینه مرغ، گوشت، پیاز، سوسیس و گوجه فرنگی را ریز خرد و در ردغن سرخ کنید.بعد آبلیمو،نمک،فلفل،برنج و نصف پیمانه آب به ان اضافه کرده بگذاریدجوشیده و آبش به یک استکان برسد. سینی فر را چرب و خمیر پیتزا را روی ان پهن، روی ان را با روغن مایع چرب کرده مخلوط را روی خمیر ریخته،سینی را در حرارت 220 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید.برای تزیین میتوانید از خیارشور و جعفری استفاده کنید.

  • پست تصادفی
مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید