تهیه پیتزا اسپانیایی

سینه مرغ:۳۰۰گرم

گوشت:۱۰۰گرم

پیاز:۱۰۰گرم

سوسیس:۱۳۰گرم

خمیر پیتزا:۱/۵عدد

ردغن:۲۰۰گرم

برنج:۱۵۰گرم

فلفل سبز:۲عدد

گوجه فرنگی:۳۰۰گرم

نمک فلفل و آبلیمو:به مقدار کافی

                

                                                                                پیتزا اسپانیایی     

سینه مرغ، گوشت، پیاز، سوسیس و گوجه فرنگی را ریز خرد و در ردغن سرخ کنید.بعد آبلیمو،نمک،فلفل،برنج و نصف پیمانه آب به ان اضافه کرده بگذاریدجوشیده و آبش به یک استکان برسد. سینی فر را چرب و خمیر پیتزا را روی ان پهن، روی ان را با روغن مایع چرب کرده مخلوط را روی خمیر ریخته،سینی را در حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.برای تزیین میتوانید از خیارشور و جعفری استفاده کنید.